KöSEM

KöSEM Döner kebab- shoarma - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 698 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kösem. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 22:47 Voor het bedrag wat ik moest betalen veel te weinig vlees wel genoeg patat maar was echt VEEL te weinig in verhouding met andere aanbieders. Ze waren er wel snel en het eten was warm maar ik bestel er niet meer of ze moeten met meer vlees komen
24 apr 2022 om 19:44 Bezorger stond op de trap te schreeuwen waar hij moest zijn. Geen pita bij mn schotel maar een bolletje. Uiensaus is niet lekker.
17 apr 2022 om 19:32 Top Zowel het eten als bezorgen
13 apr 2022 om 14:03 Goede kwaliteit vlees, en andere producten. Vooral de knoflooksaus is hier uitstekend. Snel bezorgd ook!
12 apr 2022 om 21:19 Het was weer goed en snel bezorgd...
8 apr 2022 om 19:14 Nice flavor but the fries were cold
4 apr 2022 om 15:04 Lekker eten en ruim op tijd, aardige bezorger. Alleen aan de prijzige kant..
2 apr 2022 om 20:00 Altijd goede bezorging, heerlijk eten. Top!
21 mrt 2022 om 20:09 Zwaar kut voor de 3 de keer broodje met kaas besteld maar weer niet goed
19 mrt 2022 om 20:19 wij hadden een doner en shoarma schotel besteld , persoonlijk zou ik wel verwachten dat daar brood bij zou zitten , en het zou je er goed aan doen om de patat niet onder het vlees te doen het leek wel gekookte patat jammer